Novi Audi Q3 – nova generacija, ki presega pričakovanja

Novi Audi Q3 je večji in bolj dinamičen od svojega predhodnika, obenem se pohvali z najnovejšo hišno tehnologijo, s čimer diha za ovratnik večjemu bratu Q5. Serijsko ponuja najnovejše varnostne pripomočke in po želji omogoča izbiro različnih voznih načinov, s katerimi pokaže različne značaje. Lahko je udoben, varčen ali prijetno športen. Vse to je novi Q3!


Pri novem Audi Q3 je ostala le oznaka

Novi Audi Q3 že na prvi pogled daje vedeti, da je v primerjavi s predhodnim modelom ohranil le oznako. Vse ostalo je popolnoma novo, začenši z zunanjimi merami in obliko karoserije. Novi Q3 je zrasel za 10 centimetrov v dolžino, pridobil dva centimetra v širino, obenem je malenkost nižji od predhodnika. Zaradi spremenjenih merskih razmerij deluje bolj skladno, ostre in napete linije pa poskrbijo, da je videti bolj dinamičen. Ključno vlogo ima večja medosna razdalja, ki je pridobila skoraj osem centimetrov in zagotavlja izjemno prostorno notranjost.


 

Tehnični podatki, cenik - novi Audi Q3:

Vstopite v digitalni svet

Še večji vtis bo novi Q3 naredil na potnika v prvi vrsti, kjer najdemo popolnoma novo armaturno ploščo, ki je zasnovana po vzoru večjih hišnih modelov in namesto klasičnih merilnikov serijsko ponuja digitalni kombinirani instrument z diagonalo 26 centimetrov (10,25-palca). Tega je mogoče nadgraditi z Audijevim virtualnim prikazovalnikom z možnostjo različnih načinov prikaza. V digitalno dobo vas bo pospremila tudi sredinska konzola z 22,3-centimetrskim (8,8-palčnim) ali 25,6-centimetrskim (10,1-palčnim) zaslonom radia MMI ali MMI navigacije plus.

 

Zadnje novice

Novi Audi Q3 - CENIK, KATALOG in KONFIGURATOR

Več informacij

Vasilij Žbogar o prvi jadrnici, prvi medalji in prvem Audiju

Več informacij

Audi Q3 S-line Edition One

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA